Novosti

Najnoviji foto album: Izlet u Kraljev park

U susret Vaskrsu

Objavljeno 12.04.2014 u kategoriji Obavještenja
Porodica učenice Maše Džudović posjetila je naše odjeljenje II-3. Mašine roditelje, arhitekte, mamu Aleksandru i tatu Dušana, sestru Tamaru, koja je učenica 7. razreda naše škole, i tetku Tatjanu, stomatologa, dočekali smo širom otvorenih vrata u znak srdačnog gostoprimstva.

Svjetski dan djece sa autizmom

Objavljeno 04.04.2014 u kategoriji Vijesti
Ove školske godine , 02.aprila je po prvi put obilježen Svjetski dan osoba sa autizmom. Na Trgu Republike u 11h je bila organizovana manifestacija tim povodom te su učenici OŠ“Sutjeska“ , odjeljenje III-1 prisustvovali druženju sa učenicima iz drugih škola i RC „1.Jun“. Učenike su vodile učiteljica Nada Tomanović, logopedica Almasa Begović i asistentica u nastavi Rajka Bulajić. Druženje je organizovano pod sloganom“Možemo biti prijatelji“ a djeca su učestvovala u likovnoj radionici , drugim zajedničkim aktivnostima i u tradicionalnom puštanju balona.

Školske radosti

Objavljeno 10.01.2014 u kategoriji Obavještenja
Kao i prošle godine, Pavel Pascu, učenik II-3 koji je došao iz Rumunije, u skladu sa tradicionalnim rumunskim običajem 1. marta drugaricama je darivao simbolični nakit – broš.

Maštom na krilima aviona

Objavljeno 04.01.2014 u kategoriji Obavještenja
Na radost i iznenađenje djece, pojavila se u neočekivanom odijelu stjuardese i predstavila - Ivana Tomašević, Minina mama koja je sedamnaest godina u crnogorskoj nacionalnoj avio kompaniji ,,Montenegro Airlines".

Prezentacija novog broja školskog časopisa

Objavljeno 27.12.2013 u kategoriji Obavještenja
U četvrtak, 13. februara 2014, u holu naše škole predstavljen je novi broj školskog časopisa ,,Sutjeska".

Ogledni časovi

Objavljeno 24.12.2013 u kategoriji Ogledni časovi
Po Godišnjem planu i programu predviđeni su Ogledni časovi i u toku ove nedjelje u našoj školi su održana dva Ogledna časa.

Ja imam talenat

Objavljeno 23.12.2013 u kategoriji Obavještenja
U subotu, 8. februara, održana je prva u nizu audicija za školsko takmičenje ,,Ja imam talenat".

Kreativna radionica Knjiga je trajanje u biblioteci Radosav Ljumović

Objavljeno 22.12.2013 u kategoriji Obavještenja
U petak, 7. februara, u dječijoj čitaonici biblioteke Radosav Ljumović održana je kreativna radionica ,,Knjiga je trajanje" u kojoj su učestvovali učenici šestog razreda tri podgoričke osnovne škole: ,,Sutjeska", ,,Maksim Gorki" i ,,Radojica Perović".

SOFIJI I TEODORI U MOSTARU URUČENE NAGRADE NA PRVOM SANTICEVOM FESTIVALU

Objavljeno 19.12.2013 u kategoriji Vijesti
Povodom obilježavanja 90 godina od smrti Alekse Šantića Srpsko prosvjetno i kulturno društvo ,, Prosvjeta“ Mostar organizovalo je prvi internacionalni festival. Šantićev festival djece pjesnika održao se 1.II – 3.II 2014. godine u Mostaru a učestvovalo je 15 najboljih poeta regiona. Učesnici festivala bili su učenici iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore. Žiri su sačinjavali: Mirsad Bećirbašić-predjednik žirija, najpoznatiji dječiji pjesnik BiH, Alma Fazil Obad-umjetnica i glumica, Božo Kijac-novinar i publicista i Ivana Talić-profesorica književnosti.

O ALEKSI ŠANTIĆU PIŠU UČENICI-DJECA PJESNICI

Objavljeno 10.12.2013 u kategoriji Obavještenja
Krajem decembra 2013. godine učenici OŠ ,,Sutjeska” učestvovali su na konkursu koji je povodom godišnjice smrti Alekse Šantića raspisalo Srpsko prosvjetno i kulturno društvo ,,Prosvjeta” Mostar.