Risitë

Fotoalbumi më i ri: SHETITJET

Revista shkollore SHKENDIJAT 32

E shpallur 14.05.2012 në kategori REVISTA SHKOLLORE
Revista shkollore Shkëndijat 32

Kalendari shkollor 2011 2012

E shpallur 31.08.2011 në kategori KALENDARI SHKOLLOR
per vitn shkollor 2011 - 2012

Dita e shkolles

E shpallur 23.05.2011 në kategori SHKOLLA
DITA E SHKOLLËS 2011

Kopshti poetik

E shpallur 21.05.2011 në kategori KËNDI I GJUHËS SHQIPE
PROZË DHE POEZI NGA NXËNËSIT

Maj 2011

E shpallur 21.05.2011 në kategori NJOFTIME
Njoftime rreth aktiviteteve ne muajin Maj

DEUTSCH - DOWNLOAD - GJERMANISHT

E shpallur 18.05.2011 në kategori KËNDI I GJUHËS GJERMANE - DEUTSCHE ECKE
Këtu mund te shkarkoni material mësimor për gjuhën gjermane

Revista shkollore SHKENDIJAT Nr. 31

E shpallur 17.05.2011 në kategori REVISTA SHKOLLORE
Revista shkollore SHKËNDIJAT Nr. 31 Maj 2011

Perpunimi i tjegullave ne Selite

E shpallur 15.05.2011 në kategori NË KËRKIM TË VLERAVE
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Shetitje ne Kraje

E shpallur 20.04.2011 në kategori SHKOLLA
Në Krajë në flladin e liqenit të Shkodres

Shetija ne Tivar

E shpallur 13.04.2011 në kategori NXËNËSIT
Shëtije njëditore në Tivar me 06.04.2010