Novosti

Najnoviji foto album: Vannastavno osoblje

SOLIDARNOST NA DJELU

Objavljeno 17.12.2009 u kategoriji Skolske novosti
UČEŠĆE RODITELA U OPREMANJU UČIONICE ZA I RAZRED Na prvom roditeljskom sastanku održanom u septembru izabran je predstavnik za Savjet roditela. To je gospodin Željko Mršulja.Na prdlog većine roditelja pokrenuta je akcija uređenja učionice za I razred.Akciju su uspješno organizovali Željko Mršulja kao predstavnik roditelja prvog razreda i gospođa Aleksandra-Sandra Odža predsjednica Savjeta roditelja Škole.U akciji je učestvovala većina roditelja I razreda.Za opremanje učionice kupljena su četiri tepiha i muzička linija. Učiteljica :Slobodanka Mrvaljević Vaspitačica:Branka Ratković

Nesvakidasnji donator

Objavljeno 30.11.2009 u kategoriji Vijesti
Donatorstvo se obično vezuje za imućne pojedince, humanitarne ili vladine organizacije i slično.Lično, ne znam za podatak da je u nekoj našoj obrazovnoj ustanovi član kolektiva donator respektabilnih razmjera...

Pomoc ucenicima romske populacije

Objavljeno 25.11.2009 u kategoriji Skolske novosti
29. novembra daleke 1875.godine Crna Gora (knjazevina) postala je 22. clan svjetske organizacije Crvenog krsta.U ovoj "nedjelji Crvenog krsta" obiljezavajuci ujedno i 134 godine postojanja humanim akcijama pomaze se svakom kome je pomoc najpotrebnija.U nasoj skoli predstavnici ove organizacije donijeli su i podjelili svim ucenicima romske populacije vrijedne poklone.Uz veliku radost djeca su primila komplete odjevnih predmeta za nadolazecu zimu(tople jakne,cipele,kisne kabanice...)

Svjetski dan djeteta

Objavljeno 23.11.2009 u kategoriji Skolske novosti
Povodom svjetskog dana djeteta u Kotoru je organizovan (uz pomoc kancelarije za prevenciju narkomanije Kotor)"Kotorski Maraton"

Zubarska ordinacija

Objavljeno 23.11.2009 u kategoriji O nama
Skolska zubarska ordinacija pruza svakodnevno usluge nasim ucenicima po utvrdjenoj proceduri. Dr.Srecko Kamenarovic i med. sestra Vesna Krsticevic stvorili su kod djece naviku da redovno posjecuju zubara i svojim blagim pristupom razbili tradicionalni strah od zubara.

Prijem kod gradonacelnice Kotora Marije Catovic

Objavljeno 23.11.2009 u kategoriji Vijesti
Kao i svake godine povodom dana SO Kotor organizuje se prijem ucenika osnovnih i srednjih skola sa teritorije nase opstine.Tri nase ucenice provele su prijatne trenutke u razgovoru sa gradonacelnicom koja im je potom urucila prigodne poklone uz zelje da nastave vrijedno da rade i uce kao i do sada.

Istorija nase skole

Objavljeno 02.11.2009 u kategoriji O nama
Istorija naše škole je veoma interesantna.Na mjestu prvobitne školske zgrade ...

Svecano otvaranje renovirane fiskulturne sale

Objavljeno 26.10.2009 u kategoriji Skolske novosti
Nakon vise od 3 decenije eksplatacije dotrajala fiskulturna sala je detaljno obnovljena I renovirana...

DEKSTOP I LAPTOP KOMPONENTE

Objavljeno 02.10.2009 u kategoriji Dekstop racunari i Laptopovi
Saznajte nesto vise o kompjuterima u ovoj kategoriji.

Slike objekata

Objavljeno 30.09.2009 u kategoriji O nama
Nasa skola obuhvata citavo podrucje Grblja,posebno od kada je maticna skola prosirena otvaranjem podrucnog odjeljenja u Lastvi Grbaljskoj.P.O. u Lastvi ostvaruje vaspitno-obrazovni proces od I do IV razreda.