Kratak pregled

Izdvajamo 2007-2008...

 

EKSKURZIJA VIII RAZREDA
Od 02-07.oktobra 2007. Bar – Beograd - Novi Sad – Sremski Karlovci – Topola - Bar

 

DAN ŠKOLE
Proslavljen 14.novembra ( polaganjem cvijeća na bistu Anta Đedovića, svečanim programom u školi i zabavom za kolektiv )

 

ČAS O SAOBRAĆAJU
Druženje prvaka sa policajcima

 

LUTKARSKA PREDSTAVA
Za učenike od I-IV razreda je u holu Škole izvedena lutkarska predstava „Karijus i baktus“(pozorište „ŠKATULA“ Željka Vavića iz Herceg-Novog).

 

NOVOGODIŠNJA ŽURKA
U holu Škole je za učenike od V-VIII razreda organizovana novogodišnja žurka koja je završena vatrometom. A za učenike mlađeg uzrasta je sjutradan organizovana novogodišnja priredba na kojoj su prisustvovali i roditelji učenika koji su izrazili želju da dođu. I ova priredba je uljepšana vatrometom .

 

PRAZNIK MIMOZE
Povodom otvaranja 39.Praznika mimoze, početkom februara, članovi literarno-novinarske sekcije naše škole posjetili su Herceg-Novi. Bila je to prilika da se kroz jednodnevni izlet upozna ova manifestacija .

 

ŠALJIVI KONCERT
U martu održana dječija predstava za učenike od I-IV razreda. Povodom 20 godina rada, Šanta Panta je organizovao sa svojim prijateljima turneju po Crnoj Gori. Zamišljeno je da prijatelji umjesto njega nastupaju i tako mu na najljepši način čestitaju jubilej. Tako je glumac Predrag Vuković - Peđulino odigrao ŠALJIVI KONCERT, a Radojica Stanković – Šanta Panta je sve okupljene pozdravio pjesmom.

 

PROLJEĆNI MASKENBAL
U aprilu za najmlađe učenike naše škole –prvake, organizovan je PROLJEĆNI MASKENBAL. Bila je to prilika da djeca uživaju u omiljenim likovima crtanih filmova, bajki, priča...Prvaci po reformisanom sistemu obrazovanja izveli su i pozorišnu predstavu „Ježeva kućica“.
 

POLUMATURSKO SLAVLJE
Učenici završnog-VIII razreda naše škole po tradiciji nakon njihovog završetka škole proslavili su polumatursko veče. Ove godine proslava je bila u hotelu »Sidro« u Baru. U veoma lijepoj atmosferi, uz pjesmu i igru, proteklo je ovo slavlje, koje uvijek ostane u nezaboravnom sjećanju svakog đaka.

 

JEDNODNEVNI IZLETI
Za učenike od I-VII razreda (Stari Bar, Šasko jezero, Plavnica ...)

 

IZLOŽBA UČENIČKIH RADOVA
U okviru „Male škole“ i ove godine je u junu organizovana izložba učeničkih radova iz raznih nastavnih oblasti.

 

IZLET SA GENERACIJOM „TREĆEG DOBA“
Nagrada od udruženja „Povjerenje“

 

PREZENTACIJA ŠKOLE
Uz prezentaciju cjelokupnog rada naše škole, priređen je i koktel za saradnike i prijatelje škole. Na ovaj način je svečano je obilježena i uspješna saradnja škole sa Lokalnom zajednicom. (Dom kulture, jun 2008.).