Frizure za matursko veče

Dobro oblikovana kosa i odgovarajuća frizura sigurno će pridonijeti kompletno boljem izgledu. Evo nekoliko savjeta za frizuru za matursku zabavu koje mogu iskoristi i one koje idu kod frizera, ali i one koje će stilizovati same svoju frizuru.


Cure koje imaju kovrčavu kosu često žele za matursko izravnati frizuru i obrnuto. Umjesto da provedete sate u borbi protiv prirodne strukture kose i ravnate kovrče, bolje bi bilo izabrati frizuru koja će naglasiti prirodni oblik kose, ali istovremeno ga preoblikovati u svečaniju frizuru.
 

Nemojte pretjerivati! Ne trebate na kosu staviti sve proizvode za koje znate da postoje. Gel, lak, pjena, vosak, silikoni, sjaj… izaberite samo jedan-dva… U protivnom kosa bi vam mogla izgledati masno, neuredno ili ukočeno. Koristite one za koje već znate da su vam dali najbolje rezultate. Ovo nije mjesto za potpuno nove stvari.

Dobar ukras za kosu koji se uklapa uz frizuru i haljinu podići će vaš izgled na višu razinu. Ukrasne špangice, kopče, uske trake... pronađite nešto što vam odgovara uz haljinu.